Client: St John the Devine Church
Project Duration: 6 Weeks
Completion Date: July 2017

New External Compost Toilet

Contracted to design & build a new external wooden building to be in keeping with the area and existing Church and to install a Natsol compost toilet.

The groundworks were carried out following strict installation procedures supplied by Natsol, this involved installing an under-ground holding sump and a separate soakaway.

A concrete raft became the best option for the foundations to ensure no damage was caused to the foundations of the Church which was built in 1898.

The new wooden building which was constructed to house the new Compost toilet which was built to DDA regulations and a separate store room, complete with full array of electrical sockets and low energy lighting.

The new Toilet has allowed the parishioners and visitors to stay longer at the Church.